Turisti čekaju i do tri sata da se popnu na Ajfelov toranj, zaposleni prete štrajkom

Zaposleni u Ajfelovoj kuli, nezaobilaznoj atrakciji Pariza, prete štrajkom od 1. avgusta zbog problema u prijemu turista koji često čekaju u dugačkim redovima da bi se popeli na čuvenu "gvozdenu damu".
Turisti čekaju i do tri sata da se popnu na Ajfelov toranj, zaposleni prete štrajkom
Foto: Pixabay
Dva sindikata pozvala su danas na štrajk od 1. avgusta, zahtevajući bolje uslove za prijem turista, izjavio je Frans presu predstavnik jednog od ta dva sindikata.
 
Zaposleni traže bolju organizaciju prijema i predlažu ulaz u Ajfelovu kulu na dva mesta umesto jednog jer turisti ponekad čekaju do tri sata ispred pariskog spomenika.
 
Sindikati takođe predlažu da jedan red bude za turiste koji su unapred kupili karte kao i povećanja broja zaposlenih za organizovanje redova.
 
Ajfelovu kulu je 2016. godine posetilo 5,8 miliona ljudi, mada je 2014. godina bila rekordna sa više od sedam miliona ljudi koji su se s nekog sprata spomenika divili panorami Pariza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin