Na snazi žuti meteoalarm, pljuskovi i u narednim danima

U Srbiji je danima nestabilno vreme, smenjuju se oblaci i sunce, a mestimično ima kiše i pljuskova praćenih grmljavinom.
Takvo vreme očekuje se i narednih dana, a na teritoriji cele Srbije na snazi je žuti meteo-alarm u ponedeljak, utorak i sredu.
 
Kako je objašnjeno na sajtu RHMZ-a, to znači da vreme može biti opasno, da je potreban oprez i da građani "ne preduzimaju nepotrebne rizike".
 
U Srbiji se sutra očekuje promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. Samo se ujutro i pre podne na severu i zapadu očekuje pretežno sunčano vreme. 
 
Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 17 do 22 stepena Celzijusovih, a najviša od 28 do 32 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
 
U Srbiji će do petka biti promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, a lokalno i sa obilnijim padavinama. 
 
U subotu će biti smanjena učestalost pojave pljuskova i grmljavine, a u nedelju i ponedeljak se očekuje kratkotrajna stabilizacija uz pretežno sunčano vreme.
 
Temperatura je bez bitnije promene, u većini mesta od 28 stepeni do 32 stepena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija