VIDEO: Dobio otkaz kad se saznalo da je kombijem namerno prskao pešake

Vozač kombija koji je uživao u prskanju pešaka na ulicama Otave, dobio je otkaz od poslodavca nakon prikazivanja na internetu video snimak sa njegovim podvizima.
Vozač je snimljen kako namerno prelazi preko velikih bara posle kiše duž trotoara glavnih ulica Otave gde je prskao pešake.
 
Video snimak od 45 sekundi na JuTjubu pogledalo je 900.000 ljudi do danas.
 
Poslodavac vozača, građevinska kompanija Blek end MekDonald (Black and McDonald) uputila je izvinjenje na svom nalogu Fejsbuka ocenivši neprihvatljivim ponašanje zaposlenog koji je dobio otkaz.
 
"Želimo da uverimo javnost da je bezbednost naš prioritet. Reč je o izolovanom incidentu i ta osoba više ne radi za nas", navodi se u saopštenju.
 
  • White Power

    01.08.2018 11:25
    Vo
    Ali zato je tu sistem-da spreči podolsko goveče u nastojanjima da od svoje gluposti pravi zabavu.
    Ovde bi za pola godine dogurao do savetnika ministra.
  • mrva

    31.07.2018 15:11
    namerno ovo raditi, u pitanju je sigurno neki mentalni poremecaj. Normalan covek namerno zaobidje baru ili uspori ako uoci prolaznika kojeg bi mogao poprskati
  • Mirko

    31.07.2018 11:26
    i smećari
    Mene je juče jedan isto namerno polio na bici stazi kod srednje elektro škole u 18:50h. Razmišljao sam da ga prijavim, ali kontam, jedna visibaba/lasta/štagod ne čini proleće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.