Komentara: 3
Pregleda: 14220
Foto

Spremite se za školu u knjižari "Libra" na Prozivci

09.08.2018. u 10:50h
Sponzorisani sadržaj
Školski pribor, kancelarijski materijal, party program i fotokopiranje, sve ovo od možete pronaći u novoj knjižari "Libra" na Pozivci.
Spremite se za školu u knjižari "Libra" na Prozivci

Sveske, olovke, drvene bojice, flomasteri, zarezači i gumice, samo su deo onoga što čini bogatu ponudu knjižare "Libra", u kojoj možete kompletno opremiti svoje školarce pred početak nove školske godine.

- Imamo preko osam različitih kolekcija svezaka svih dimenzija, u varijanti na linije, kvadratiće ili prazne, sa debelim ili mekanim koricama. Takođe, u ponudi su raznorazni rančevi i peronice, a kolekcije ćemo iz nedelje u nedelju obnavljati i menjati, tako da će svaki put biti nešto novo u ponudi - kažu iz knjižare "Libra", dodajući da im je najvažnije da njihovi kupci budu zadovoljni pruženom uslugom. - Naš cilj je da ljudima ponudimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama, zbog čega smo veliku pažnju posvetili kvalitetu, kako se ne bi dogodilo da neko kupi svesku, pa da se pocepa ili drvene bojice, pa da ne mogu da se zarežu. Već juče, prvog dana rada, imali smo desetine zadovoljnih kupaca, a kakav utisak ostvarimo pri prvoj kupovini, tako će nas pamtiti doveka.

Spremite se za školu u knjižari "Libra" na Prozivci

Spremite se za školu u knjižari "Libra" na Prozivci

Osim školskog pribora, u knjižari je moguće pronaći i kancelarijski pribor, kao i opremu za one sugrađane koji se profesionalno bave umetnošću i slikanjem. Tu je i neizostavan party program, odnosno šarene pozivnice, kapice, tanjiri i baloni, koji će rođendanske proslave učiniti još uzbudljivijim i zabavnijim.

- Prodavnica je opremljena za uzraste od đaka prvaka do studenta, zbog čega imamo azbuke, bojanke, poslovne rokovnike, ali i profesionalne drvene bojice i flomastere, namenjene onima koji se ozbiljnije bave slikanjem. Uvek postoji mogućnost porudžbine, te ukoliko nešto od opreme trenutno nemamo u knjižari, može da se poruči iz kataloga i da stigne u veoma kratkom roku - ističu iz knjižare "Libra".

Za ovu višenamensku knjižaru, koja takođe pruža usluge fotokopiranja i skeniranja, ovo je tek početak, jer imaju velike planove i za budućnost.

- Kako je trenutno sezona pripreme za školu, naglasak je na školskom priboru, ali ćemo već u toku zime, kada ljudi više vremena provode kod kuće, imati na raspolaganju raznorazne društvene igre i knjige, čime planiramo dodatno da proširimo asortiman - poručuju iz knjižare "Libra".

Spremite se za školu u knjižari "Libra" na Prozivci

Knjižara "Libra" nalazi se u Prvomajskoj ulici 93 (lokal 3), gde će vas dočekati uvek nasmejano i ljubazno osoblje. Radno vreme je radnim danima od 7 do 20 časova, dok je subotom od 8 do 13 časova, a broj telefona je 024/551-449.

Sponzorisani sadržaj
Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra" Nova knjižara "Libra"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 14220

Povezano dešavanje

Povezane teme

školski pribor

knjižara

kancelarijski materijal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.