Vladan Milojević: Aršini UEFA nisu ispravni, ojačaće nas njihova kazna

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.08.18. | 12:47

“Videćemo kakvu će kaznu da dobije Sparta čiji navijači su ušli do polovine igrališta”, poručio Zvezdin strateg

Spartak iz Subotice je pred vratima, svi razmišljaju o drugom Spartaku, onom iz Trnave, ali I kazni UEFA koja je pogodila odgovorne iz Crvene zvezde.

Crveno-beli su se pomirili da će naredne dve utakmice u Evropi kao domaćini igrati bez prisustva navijača, ali očigledno je da taj podatak žulja trenera srpskog šampiona Vladana Milojevića.
To je odluka koja može samo da nas ojača. Prestroga je, jer smo očekivali samo jednu utakmicu. Na primer, navijači Sparte su ušli na teren do centra. Videćemo šta će se desiti zbog toga.  Nisu ispravni aršini. Klub će učiniti sve da smanji kaznu, ali bi trebalo da aršin UEFA bude drugačiji. Mi ćemo da budemo koncentrisani na igru”, bilo je sve što je Milojević rekao za kaznu.

Izabrane vesti

Izvesno je da će zbog blizine revanša u Trnavi, trener crveno-belih Vladan Milojević ponovo kombinatovati.
Dolazi nam još jedna ekipa u nizu koja je prošle godine izborila izlazak u Evropu. Spartak jako dobro predstavlja Srbiju u ovim kvalifikacijama. Želim i ovako javno da im čestitam na izuzetnim rezultatima u Evropi. To je jako dobra ekipa, koja je od prošle godine pokazala kontinuitet. Ima dobre igrače, dobrog trenera, ekipa koju krasi kolektiv. Od srca im želim sve najbolje u Evropi. Ne zaboravite da nijednu utakmicu u Evropi nije igrao kod kuće. Dobar protivnik i zasluženo je tu gde jeste", rekao je Vladan Milojević.

Međutim, nije želeo Milojević da govori o pojedincima koji bi sutra mogli da dobiju šansu.
"Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Imam sve igrače na raspolaganju, nemamo problema. Imamo današnji trening, tako da ćemo da vidimo ko će biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Ali, ko god se nađe, zaslužio je i sa tim sam dosta zadovoljan. Milić je van stroja, ali ni tu nije neka drastična povreda, tako da mislim da ćemo ga imati jako brzo", istakao je trener Crvene zvezde.

Crveno-beli su konačno dočekali pojačanjed u napadu. Crveno-belima će se danas priključiti Brazilac Kafu.
"Videćemo i koji je stepen njegove pripreme, ali mislim da je prošao kompletne pripreme sa Bordoom. Kada se bude pojavio na treningu, videćemo. Njega smo želeli, pojačanje koje će pojačati konkurenciju", dodao je Milojević.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara