Mirković pred Zemun: Još nismo seli na stolicu kako treba, ali pobede su melem za ranu

Tanjug

11. 08. 2018. u 16:47

Trener fudbalera Partizana rekao je da ekipa, u odnosu na prošli vikend, sa mnogo više samopouzdanja čeka duel u Superligi

Мирковић пред Земун: Још нисмо сели на столицу како треба, али победе су мелем за рану

Zoran Mirković foto: N. Paraušić

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da ekipa, u odnosu na prošli vikend, sa mnogo više samopouzdanja čeka duel protiv Zemuna u Superligi, pre svega zbog trijumfa na gostovanju Nordsjelandu (2:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Pobede su melem za ranu, a dobre igre još više. Posle Danske smo u boljem stanju, ali za nešto više nam je potreban kontinuitet i zato ne sme da bude opuštanja. Još nismo seli na stolicu kako treba - rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik.

On je priznao da nije prijatno to što Partizan ima već pet bodova manje od lidera takmičenja Crvene zvezde.

- Ne možemo da pobegnemo od realnosti, ali je dugo prvenstvo i linija se povlači na kraju sezone. Nemamo dodatno opterećenje, svakako moramo da pobedimo Zemun. Nismo započeli Superligu kako treba i moramo da ostvarujemo pobede.

Kako je naglasio, Zemun će tražiti šansu u tome što Partizan nije imao mnogo vremena za odmor nakon meča protiv Nordsjelanda u četvrtak.

Mirković je rečima "sve opcije su otvorene" najavio da bi crno-beli mogli da dovedu pojačanje do kraja avgusta.

Utakmica 4. kola Superlige Zemun - Partizan na programu je sutra od 17 sati na stadionu u Gornjoj varoši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije