ĐURIĆ: Zahvaljujući Jeremiću pola Kopaonika pripada Albancima

Tanjug

11. 08. 2018. u 17:40

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Đurić tvrdi da danas pola Kopaonika pripada Albancima zahvaljujući Jeremiću, Đilasu i sličnima.

ЂУРИЋ: Захваљујући Јеремићу пола Копаоника припада Албанцима
Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Đurić tvrdi da danas pola Kopaonika pripada Albancima zahvaljujući Jeremiću, Đilasu i sličnima.

To je bilans njihove vladavine, poručuje Đurić u saopštenju dostavljenom medijima, a u kojem reaguje na današnju izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da razgraničenje s Kosovom za koje se zalaže predsednik Aleksandar Vučić predstavlja precrtavanje granica i trajno i voljno otuđenje dela teritorije zemlje.


"Lažni patriota Vuk Jeremić presekao je sa svojim partijskim prijateljima Srbiju na Kopaoniku, i on i Dragan Đilas, i svi ostali iz njihove družine su ti koji su nas razgraničili sa Albancima, i to tik ispod Pančićevog vrha", poručio je Đurić.


Osim što su na ovaj način, predajući srpske teritorije sticali drugima, oni su vrlo dobro umeli da stiču i sebi, i to bi i danas da nastave da rade, ocenio je Đurić reagujući na izjavu Jeremića u Kragujevcu, gde je Narodna stranka organizovala akciju "Jedan potpis menja sve" protiv razrganičenja i protiv Kosova u UN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Umovi

11.08.2018. 18:30

Zašto ih ne pohapsite i pošaljete u zatvor, ako su radili nezakonito i suprotno Ustavu Srbije. Kome sad služi prazna priča bez preduzimanja bilo kojih mera protiv lica koja su kršila zakone i Ustav Srbije.

Jovana

11.08.2018. 22:16

Ako Djuric Jeremica prozove za sve ono sto je Jeremic kriv, nikad mu vise nece pasti na pamet da javno blati ime Marka Djurica!