IZGORELA DVA AUTOMOBILA: Požar progutao policajkin auto, a u Nišu nastradala kola supruge inspektora!
Foto: S.S.

plamen

IZGORELA DVA AUTOMOBILA: Požar progutao policajkin auto, a u Nišu nastradala kola supruge inspektora!

Crna Hronika -

Proverava se da li su automobili supruge niškog inspektora i Marine Jovanović, zamenice načelnika Interventne jedinice iz Novog Sada, namerno zapaljeni

Automobil marke BMW izgoreo je u noći između petka i subote, oko 3.45, na parkingu u naselju Duvanište u Nišu. Kako saznajemo, automobil je u vlasništvu supruge inspektora niške policije, a sumnja se da je požar podmetnut.

oštećeni auto u Nišu
oštećeni auto u Nišufoto: Kurir/M.S.

- Auto nije bio registrovan i stajao je na parkingu duže vreme. Suprug vlasnice inače radi u policiji na suzbijanju razbojništava - kaže naš izvor i dodaje da je žena kola nasledila od svog pokojnog oca Zorana Stojiljkovića, poznatog sportiste i selektora streljačke reprezentacije.

Samo petnaest minuta pošto je u Nišu zapaljen BMW supruge policajca, u Novom Sadu je planuo automobil "škoda rapid", koji koristi Marina Jovanović, zamenica načelnika Interventne jedinice.

uviđaj u Novom Sadu
uviđaj u Novom Sadufoto: S.S.

- U Ulici Ilije Birčanina u Novom Sadu, oko četiri sata ujutru, na parkingu je izgorela "škoda". Požar je oštetio i jedan automobil koji je bio parkiran pored - kaže naš izvor i dodaje da se sumnja da je i ovaj požar podmetnut - kaže izvor.

I niška i novosadska policija pokrenule su istragu kako bi se utvrdilo ko je i zbog čega zapalio automobile.

- Proverava se i da li su ova dva slučaja eventualno povezana, pošto u oba slučaja zapaljena kola imaju veze s policijskim službenicima - kaže izvor.

(Kurir.rs/ S.S.-M.S./ Foto: Kurir/ S.S. / M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track