Tekst objavljen: 09.09.2018 16:00        


Republička direkcija za imovinu raspisala je javni oglas o otuđenju nepokretnosti u svojini Republike Srbije, prikupljanjem pisanih ponuda.

Na dobošu objekti u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu...

Predmet prodaje su objekti u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Nišu, Pirotu, Gornjem Milanovcu, Subotici...Osnovni kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kuporodajne cene, a spisak nepokretnosti dostupan je na zvaničnom sajtu Republičke direkcije za imovinu - www.rdi.gov.rs.

Zainteresovani ponuđači mogu da razgledaju nepokretnosti u terminima dogovorenim prilikom preuzimanja prodajne dokumentacije, a najkasnije do 13. septembra (dva dana pre roka predviđenog za uplatu depozita).

Pravo učešća na oglasu imaju sva pravna lica i fizička lica, koja ispunjavaju uslove oglasa, otkupe Prodajnu dokumentaciju i koja uplate depozit. Ponude se dostavljaju na adresu Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije (Ulica Kralja Milana br. 16, Beograd) najkasnije do 18.septembra na pisarnici Direkcije, radnim danom do 15 časova.

Javno otvaranje prispelih ponuda planiramo je 20. septembra takođe u prostorijama Republičke direkcije u Beogradu u 11 časova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
javni oglas direkcija za imovinu Srbija nepokretnost

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana