Deveti regionalni onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja 1Foto: https://www.dankarijera.com/printsreen

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“ biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS, navodi se u današnjem saopštenj

Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo.

Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Mitto, Erste banka, Milšped, Deichmann, Joorney, Brainjocks, Native camp, efront, Miticon, Infostud, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, Groundlink, BENU apoteka, Learn Upon, Ardgah, Delhaize, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija.

Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton nakon kog najbolje očekuju vredne nagrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari