Žreb za odbojkaše – sad počinje ono pravo! Srbija za polufinale sa Italijom i Poljskom

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.09.18. | 11:32

Šest fantastičnih ekipa u borbi za polufinale

Odbojkaška reprezentacija Srbije će u trećoj fazi Svetskog prvenstva igrati u grupi sa Italijom i Poljskom, odlučeno je danas žrebom u Torinu gde će biti odigrana završnica šampionata. U drugoj grupi se nalaze Amerikanci, Rusi i Brazilci.

Podsetimo, šest reprezentacija je overilo plasman na završni turnir u Torinu. Po dva najbolja tima iz obe grupe idu u polufinale. Srbiji će tako biti dovoljna možda i jedna pobeda da se plasira u borbu za medalju.

Izabrane vesti

Mečevi u Torinu se igraju 26, 27 i 28. septembra, a sve utakmice u našoj grupi će se igrati od 20.30 časova, dok će mečevi u drugoj grupi počinjati od 17.00 časova.

Srbija će tako opet odmeriti snage sa Poljskom od koje je sinoć ubedljivo poražena, ali ovoga puta treba očekivati drugačiji meč jer Srbija sinoć nije imala takmičarski značaj protiv Poljaka kojima je pobeda bila neophodna za prolaz. Domaćin Italija je možda i najveći favorit u grupi. Italijani su prve dve grupne faze završili sa skorom 7:1, a jedini poraz su im naneli Rusi.

Ipak, naša selekcija je pokazala pobedama protiv Rusije i Francuske da može da igra sa svima i da niko nije favorit protiv nas. U drugoj grupi su favoriti SAD i Brazila, mada ni ruske šanse nisu male. Amerikanci su zasad jedina neporažena ekipa na prvenstvu.


tagovi

SP u odbojciMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara