Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:46, 24. 9. 2018.

| Sport

Jovanović zadovoljan igrom protiv Bekamenta, ali ima mesta za napredak

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
naisa,-bekament,-rukomet,-septembar-2018,-foto-jv-vanja-keser
foto: JV / Vanja Keser

Prijateljska utakmica protiv aktuelnog vicešampiona i trostrukog uzastopnog osvajača Kupa Srbije Bekamenta, koju su rukometašice Naise izgubile rezultatom 31:28, pokazala je gde ima mesta za napredak, kaže trener niškog tima Svetislav Jovanović.

Držale su se dobro rukometaice Naise pedesetak minuta i vodile sa 26:24, ali je ekipa iz Aranđelovca serijom 7:0 preokrenula meč i na kraju pobedila.

svetislav-jovanovic,-trener-naise,-septembar-2018,-foto-jv-vanja-keser foto: JV / Vanja Keser

Na ovom meču dobro su se pokazale i nove igračice, Nađa Pejović je postigla prva dva gola, a do odlaska na odmor čak šest od svojih osam. Anastasija Čogurić je već do petog minuta zabeležila četiri odbrane, a kasnije se posebno istakla odličnim bacanjem kontri.

Naisa je većim tokom utakmice u "Čairu" vodila, a u 41. minutu imala i plus četiri (23:19), ali su onda gošće zaigrale bolje i na kraju zabeležile trijumf u kontrolnom meču.

Ovo nam je bila jedna od jačih utakmica. Prijatno sam iznenađen prikazanim. Ima puno toga da se doradi, treba da se bolje uigramo jer imamo četiri nove igračice. Mislim da su one pokazale da su pojačanja. Treba da sastavimo još bolje našu odbranu, a realizacija još nije takva kakva bi trebalo da bude. Potrebno je da naredne dve nedelje izglancamo sve i uđemo u šutersku formu, pa spremni ćemo da dočekamo ovo prvenstvo - kaže Svetislav Jovanović, trener Naise.

U planu je da Naisa pre početka sezone, koja startuje 6. oktobra, odigra još dve prijateljske utakmice - protiv Bora i još jednog protivnika.

NAISA - BEKAMENT 28:31 (15:13)

Niš, hala Čair.

Sudije: Marko Cvetković i Dejan Spasić (Niš).

Sedmerci: Naisa 2 (1), Bekament 2 (2).

Isključenja: Naisa 2, Bekament 4 minuta.

NAISA: Čogurić (7 odbrana), Bogdanović (2 odbrane), Ivanović (5 odbrana), Nikolić 1 (1), Đorić, Ranđelović, Karalić, Zdravković 1, Bojičić 4, Stefanović 1, Radović 4, Stojanovska 1, Pejović 8, M. Petković, T. Petković, Stamenković, Tanasković 4, Filipović 4.

BEKAMENT: Kačarević (11 odbrana), Simić (2 odbrane), Nićiforović (7 odbrana, 1 sedmerac), Atanacković 2, Radojčić, Stepanović 1, Radojičić 2, Anić 6, Ilić 2, Rančić 6, Milić 5 (2), Agatunović 2, Stoiljković 5.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: