Pljevlja: Izbor najlepše uređenog dvorišta

M. D.

24. 09. 2018. u 13:20

U Pljevljima proglašeni najbolji baštovani

Пљевља: Избор најлепше уређеног дворишта

Foto M. D.

DODELOM nagrada i priznanja završena je tradicionalna akcija Sekretarijata za uređenje prostora "Biramo najuređenije zelene površine" koja je iz godinu u godinu sve masovnija. Komisija koja od 22. aprila do 20. septembra obilazila gradska, prigradska i seoska područja imala je težak, ali lep posao. Ističu da je najteže bilo izvagati šta je od lepog lepše. U kategoriji Gradska dvorišta nagradu i priznanje dobili su Vjera Dragašević i Jelena Ostojić.

Pročitajte još: Dvorište kao iz bajke

Najuređenije dvorište u prigradskom području ima Milutin Knežević, a nagradu i priznanje za najuređenije seosko dvorište dobili su Vojislav Golubović i Branka i Rade Knežević. Nagradu i priznanje za najuređenije dvorište sa etno-motivima dobila je Ismeta Džakić.

U kategoriji najuređenijih terasa i balkona nagrada i priznanje pripali su Olgici Stanimirović, Snežani Medenici, Nenadu Terziću i Tijani Cerović.

Za najuređeniji prostor u kategoriji zelenilo stambenih zgrada, nagrada i priznanje dodeljeni su stanarima zgrade 21 u Ulici 37. divizije.

Već tradicionalno, nagrada i priznanje u kategoriji Zelenilo ustanova, poslovnih i verskih objekata dobili su vrtić "Eko bajka", hotel "24. jul" i Coffee Vila.

Specijalna nagrada dodeljena je Momiru Despotoviću, radniku RJ "Zelenilo", za predan rad na uređenju javnih zelenih površina.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije