Zdjelar o pročitanoj igri Zvezde: Znali smo sve šta rade i uspeli to da neutrališemo

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.09.18. | 18:04

„Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu“, kaže vezista Parnog valjka

Partizan već u sredu igra 1/16 finala Kupa Srbije sa Kolubarom, ali su u javnosti još uvek sveži utisci sa 158. večitog derbija.

Jedan od onih koji su položili ispit u okršaju sa večitim rivalom bio je i Saša Zdjelar, koji je zajedno sa Aleksandrom Šćekićem u potpunosti zaustavio vezne igrače Crvene zvezde.
"Utakmicu smo stvarno dobro pripremili. Znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu", rekao je Zdjelar.

Izabrane vesti

Pohvale za Partizanov dvojac stižu sa svih strana.
"Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku".

Zdjelar je čitavo drugo poluvreme igrao sa žutim kartonom. Morao je da se suzdržava žestokih duela.
"
Da budem iskren, nije bilo ni malo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se iskontrolišem i završim utakmicu na terenu".

Crno-bele više niko ne sme da otpiše u borbi za šampionsku titulu.
"Ima još puno da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu", zaključio je Zdjelar.

Foto: Star Sport


tagovi

158. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara