PolitikaRegion

DSS se oglasila povodom prelaska članova te stranke u Gadžinom Hanu u SNS

Demokratska stranka Srbije se duboko izvinjava svim građanima Gadžinog Hana i Nišavskog okruga što su je u tom delu zemlje predstavljali ljudi koji su je osramotili političkom prostitucijom i prelaskom u vladajuću strukturu SNS-a, saopštila je danas Informativna služba te stranke.

“Želimo ipak da istaknemo da su Dragan Mijalković, Zoran Ilić, Slaviša Ivković, Živojin Milenković, Ivan Đorđević, Vladimir Stamenković, Bojan Stamenković, Ljubodrag Stepanović, Željko Ristić, Aleksandar Zlatković, Slavoljub Stojiljković, Dušica Zlatković, Tanja Đorđević, Zoran Stanisavljević, ovim nedostojnim činom prvenstveno osramotili sebe i svoje porodice i da su, nalik poturicama, na svoja prezimena zauvek utisnuli žig političkih preletača”, ističu.

Dodaju i to da su oni svoje političko bitisanje oročili na vreme trajanja SNS-a koje će proći mnogo brže nego što se mnogima danas čini. Naposletku, sigurno je i da, kada prođu ova smutna vremena nemorala i bede, za takve ljude više nigde i nikada neće biti mesta, saopštila je Demokratska stranka Srbije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com