Oprezno u vožnji, očekuju se kiša i sneg

Saobraćaj u Srbiji tokom jutra je umerenog intenziteta, svi putni pravci prvog i drugo reda u zemlju su prohodni, a vanrednih zastoja i prekida nema.
Oprezno u vožnji, očekuju se kiša i sneg
Foto: Pixabay
Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, prvi dan vikenda, prema najavama meteorologa, obeležiće nepovoljne vremenske prilike. U nižim predelima vozači mogu očekivati kišu, dok na putevima u višim planinskim predelima treba računati i na povremeni sneg. 
 
Podsećamo da na putevima u planinskim predelima, na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure, iznenadni odroni zemlje i kamena u velikoj meri ugrožavaju bezbednu vožnju.
 
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
 
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
 
Jedino su, što se tiče teretnih vozila, na izlazu iz zemlje, višesatna zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.