Nenadić i Čović neizvesni za Zadar

Vreme čitanja: 3min | sub. 08.12.18. | 13:31

Crveno-beli ulaze u nastavak regionalnog takmičenja

Košarkaši Crvene zvezde vraćaju se obavezama u Jadranskoj ligi posle dvonedeljne reprezentativne pauze, a u nastavku regionalnog takmičenja beogradsku dvoranu Aleksandar Nikolić posetiće Zadar (nedelja, 19.00).

Crveno-beli su pre pauze ostali jedina neporažena ekipa u regionu, a duel sa Zadranima dolazi nakon skoro jednomesečnog „odsustva" sa domaćeg parketa i predstavljaće odličnu pripremu za meč sa Brešom u Evrokupu..

Izabrane vesti

Trener crveno-belih Milan Tomić od utorka je na treninzima imao sve igrače na raspolaganju nakon povratka reprezentativaca Branka Lazića, Ognjena Dobrića i Majka Cirbesa, a predstojeću utakmicu vidi kao pravi izazov za ceo tim. 
"Vraćamo se posle skoro mesec dana u našu dvoranu, prvi protivnik je ekipa Zadra, tim koji je opasan na gostujućim parketima, sve utakmice u dosadašnjem delu sezone dobili su kao gosti, protiv Partizana, Krke i Cibone. Zadar ima svoj stil, igraju brzu košarku sa dosta tranzicije I trčanja, I moramo da odigramo dobru utakmicu, bez padova i konstantno svih 40 minuta. Zadar ima svoje ambicije, promenili su i doveli dvojicu novih igrača Dašića i nešto ranije Vona, što govori da menjaju u hodu, traže rešenja, i da njihova ambicija nije samo puko tavorenje u ovoj ligi. Zato maksimalno ozbiljno dočekujemo ovu utakmicu koja stiže nakon dvonedeljne pauze. Imamo manjih problema sa povredama, pod znakom pitanja sa ovaj meč su Nenadić i Čović, o njihovom nastupu odlučićemo pred utakmicu”, otkriva Tomić.

I prvotimac Ognjen Dobrić očekuje dobru utakmicu od crveno-belih, a pobeda bi donela dobru atmosferu pred vrlo važnu utakmicu u Evrokupu.
"Očekuje nas meč sa ekipom Zadra koja po rezultatima u dosadašnjem delu sezone, bolje partije pruža kao gost, o čemu svedoči i izuzetno ubedljiva pobeda nad Cibonom u Zagrebu u 8.kolu, ali i to da su sve pobede zabeležili kao gosti. Napravili su promene u timu, i nakon pauze u kojoj su imali vremena da se uigravaju i spreme za nastavak, sigurno će odigrati bolje. Stigli su Dašić, Kvame Von, Grant je otišao u Mornar. Dakle, traže i prave tim koji ima svoj cilj, a to sigurno nije donji deo tabele. Zato moramo maksimalno od samog starta, kako često i govorimo u najavama utakmica, i ne smemo da dozvolimo padove koncentracije koji su nas koštali gubitka ritma u nekim mečevima. Pozivam publiku i navijače da dođu u što većem broju, nije nas bilo neko vreme u ulozi domaćina, takođe podrška nam znači i značiće mnogo u narednim utakmicama".

Iz kluba je dostavljeno i saopštenje za navijače.
"Prodaja ulaznica počela je već u četvrtak u svim poslovnicama Eventima. Prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim borilištima, čije je dopune i izmene usvojila Skupština Republike Srbije, tokom novembra, potrebno je da svaki kupac karte (jedno lice može da kupi najviše četiri ulaznice) ostavi svoj JMBG broj, takođe sva lica mlađa od 16 godina prema istom Zakonu mogu da uđu u halu samo uz pratnju punoletnog lica, koje kod sebe ima neki lični dokument na uvid. Karte će se prodavati i na dan utakmice na blagajnama dvorane „Aleksandar Nikolić" od 16 do 19 časova", stoji u saopštenju.

Foto: MN Press


tagovi

Nemanja NenadićFilip ČovićMilan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara