Derbi začelja

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.12.18. | 16:00

Metalac gostuje Beovuku

Nakon polovičnog učinka u poslednja dva susreta protiv bolje plasiranih ekipa na tabeli košarkaše Metalca očekuje važan susret protiv Beovuka.

Popularni Vukovi dele poslednju poziciju sa pulenima Mihaila Počeka, a od starta sezone uspeli su da savladaju Dunav i subotički Spartak. Da više nema opravdanja i da se, bez obzira na sve nedaće, mora izaći hrabro na megdan Beograđanima pokazuju i reči plejmejkera Aleksandra Vasića.
"Čeka nas teška utakmica protiv izuzetno motivisane ekipe. Nije nam u potpunosti poznato u kojem će sastavu nastupiti, ali bez obziramoramo dati maksimum. Problemi se nastavljaju, jer papirologija za Kaplanovića nije stigla na vreme, pa neće moći da nam pomogne, dok i pored činjenice da su roviti verujem da će Đukanović i Đuković uspeti da nam pomognu kako bismo zabeležili vredan trijumf u borbi za opstanak. Nakon toga čekaju nas i dva susreta na domaćem parketu pa bismo serijom trijumfa mogli izaći iz rezultatske krize."

Izabrane vesti

Trener Mihailo Poček rekao je da protivnik godinama unazad nastupa rasterećeno sa igračima koji igraju na „otvorene ugovore", dodavši da očekuje veliku borbu u „Šumicama".
"Jedno od njihovih najjačih oružja je ofanzivni skok, a poznato je da u tom segmentu igre nismo blistali od početka sezone. Ako hoćemo do trijumfa, moramo biti hrabri i agresivni, a šteta je što će povratnik Kaplanović moći da nam pomogne tek protiv Dunava. Đukanović je trenirao ove nedelje, pa ćemo videti koliko će on moći da pruži u ovom momentu. Ipak, nadam se da će ostali igrači svesni situacije prikazati svoj maksimum, pa ćemo videti da li će to biti dovoljno za trijumf", poručio je Poček

KLS - 12. KOLO

Petak
OKK Novi Pazar - OKK Beograd 104:79
Zlatibor - Spartak Subotica 67:56

Subota
16.30: (2,70) Beovuk (14,50) Metalac (1,55)
19.00: (1,05) Tamiš (27,00) Mladost (10,00)

Nedelja
18.00: Sloboda - Vršac 
20.00: Vojvodina - Dinamik 
21.00: Dunav - Borac

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara