Двери: Зашто власт не објављује идентитет нападача из Лучана већ се бави лажним оптужбама? 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Двери: Зашто власт не објављује идентитет нападача из Лучана већ се бави лажним оптужбама?
Trenutno na sajtu: 315       |       Podeli:
08.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Српски покрет Двери огласио се саопштењем за јавност поводом јучерашње изјаве министра полиције

Небојше Стефановића у Лучанима да је нападач на активискињу СНС ухапшен. Они кажу да је министар исто то рекао када је нападнут Борко Стефановић, али да, према њиховим речима, ни у једном случају нису добили имена нападача. У саопштењу за јавност се даље наводи:

,,Разлог је јасан – у оба случаја се ради о лицима повезаним са СНС. У случају напада на Наду Јовановић из Лучана, ради се о Слободану Петровићу Пињи, који је члан СНС и који је недавно чак био похваљен за активизам у СНС од стране Весне Стамболић.

Дакле, када насиље врше чланови СНС и о томе постоје докази онда се чува њихов идентитет, а када се без икаквих доказа лажно оптужи председник Двери за претње насиљем онда министар Стефановић може на РТС да тврди како ће да покрене тужбу. Изгледа да министар може јавно да суди пре суда, а да оптужени не може да добије медијски простор на РТС да се одбрани. Лицемерју СНС нема краја.

Ово је још један доказ да власт измишља сваки наводни напад Двери, управо због тога што су Двери највећи трн у оку напредњацима, јер ниједно тренутка нисмо ни петаљ одмакли од наше борбе против њихових лажи, превара и криминала и доказ да власт неће бирати средства у борби против опозиције”, каже се у саопштењу.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.361 посета
Тренутно на сајту: 315 посетилац(a)