Ben Arfa ukrasio Renovu pobedu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.12.18. | 21:57

Klub iz Bretanje bez greške protiv Dižona - 2:0

Zategnuta politička situacija u Francuskoj uslovila je da se umesto planiranih šest odigraju samo dve utakmice 17. kola Lige 1. Šampion i lider PSŽ odmarao je danas u popodnevnom terminu u kojem je trebalo da se sastane sa Monpeljeom, ali je zato laganu i rutinsku pobedu upisao Ren.

Tim iz Bretanje savladao je Dižon sa 2:0 golovima u drugom poluvremenu, a za važan trijumf se pobrino sjajni Hatem Ben Arfa. Rezervista Benžamin Burižo otključao je vrata gostiju pogotkom u 69. minutu, pre nego što je u samoj završnici lepim i preciznim udarcem Ben Arfa stavio tačku na ovaj meč.

Izabrane vesti

Pobeda, druga uzastopna u Ligi 1, lansirala je Ren na solidnu devetu poziciju sa dobrim šansama da se u nastavku sezone umeša u borbu za visok plasman, dok Dižon i pored neuspeha ostaje iznad zone ispadanja.

Iz opasne zone pobegao je večeras i Amijen i to pobedom na gostovanju u Genganu od 2:1. Pobeda koja je domaćina gurnula još dublje prema ponoru pošto je ubedljivo poslednji na tabeli sa pet bodova zaostatka za najbližim pratiocem.

FRANCUSKA 1 - 17. kolo

Gengan - Amijen 1:2 (0:0)
/Dido 70 - Gnaore 63, Mendoza 82/

Ren - Dižon 2:0 (0:0)
/Burižo 69, Ben Arfa 90/

Foto: Reuters


tagovi

Hatem Ben Arfa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara