≫ 

Pijani vozač umalo izazvao pogibiju dece u kombiju Šiki tursa: Hteo da ih obiđe, pa podivljao kad mu to nije pošlo za rukom

Deca su ležala od straha po podu tokom vožnje. Kada su se zaustavili, da nije došla policija, stvari bi se završile po zlu

  • 2

Prema navodima iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, T.M.  je 20. januara upravljajući putničkim "Opel vektrom" na delu autoputa kod sela Polom u blizini Vladičinog Hana, preticao "mercedesov" kombi, vlasništvo firme "Šiki turs" iz Vranja, u kome su se nalazila četiri punoletna lica i šestoro dece.

- T.M. je pri tome naglo kočeći, presecajući put i pokušavajući više puta da obiđe kombi vozilo, krećući se vozilom od jedne do druge strane kolovoza, pri čemu je otvarao prozor i u vožnji pretio prstom vozaču kombi vozila.

On je pokušavao da izgura kombi vozilo sa puta, sve vreme ugrožavajući bezbednost javnog saobraćaja i izazivajući strah kod dece koja su ležala po podu minibusa, tj. kombija, pa je kod petlje na ulazu u Vranje, nakon zaustavljanja mini busa, svojim vozilom stao ispred i u vidno pijanom stanju počeo rukama da udara po haubi i prednjem vetrobranskom staklu.

- Istovremeno, upućivao je psovke i pretnje, nakon čega je oštećenog vozača D.Đ. iz Vranja uhvatio obema rukama za vrat, pa kada se oštećeni otrgao iz njegovih ruku, T.M. je prišao do svog vozila, otvorio gepek pokušavajući nešto da izvadi uz pretnje oštećenom D.Đ. "da će tek sad videti", tražeći da svi izađu iz kombi vozila - navode iz OJT.

U tom momentu je po prijavi došla saobraćajna policija i sprečila T.M. u daljem nasilju.

Prema osumnjičenom je naloženo zadržavanje do 48 časova nakon čega je saslušan od strane tužioca i u toku je postupak dokaznih radnji, tačnije ispitivanje oštećenih i svedoka.

VIDEO: Seli pijani u kola bez papučice za gas, pa se iživljavali

(S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    24. januar 2019 | 15:44

    E tome treba trajno oduzeti vozačku dozvolu. On i nije za u saobraćaj.

  • Odin

    24. januar 2019 | 15:58

    "Šiki"? Zar treba bilo šta komentarisati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA