Martinović o kaznama poslanicima: "Ustaška ku*va" se ne računa 1Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Sedam opozicionih poslanika kažnjeno je sa ukupno 70.000 dinara zbog opomena koje su dobijali na četvrtoj sednici Skupstine Srbije.

Predsednik Administrativnog odbora Aleksandar Martinović na pitanje kako je moguće da se novčane kazne izriču isključivo opozicionim poslanicima, rekao je da poslanici vladajuće većine nisu vređali predsednicu Narodne skupštine kao što je to činila opozicija.

A na potpitanje da li je Vojislav Šeselj kažnjen pošto je poslanicu DS-a Aleksandru Jerkov nazvao „ustaškom ku*vom“, Martinović je rekao da to nije izrečeno za mikrofonom i da se zato „ne računa“, prenosi N1.

Sa po deset odsto od plate odnosno 7.673 dinara kažnjeni su poslanik Demokratske stranke Balša Božović dva puta, šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović dva puta, i po jednom poslanik Zajedno za Srbiju Dušan Petrović, šefica poslaničke grupe Pokret za spas Srbije – Nova Srbija Sanda Rašković Ivić, poslanik Nove stranke Zoran Živković, poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić i poslanik Socijademokratske sranke Marko Đurišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari