Objavljeno da je razvod težak 460 miliona evra pokrenut 22. januara, a onda je isplivala prava istina o braku Amal i Džordža Klunija

Priče o navodnom razvodu slavnog para uznemirile su njihove obožavaoce širom sveta

  • 6

Vest koja je odjeknula stranim medijima jeste da je jedan od omiljenih i najslavnijih parova, Amal i Džordž Kluni, na pragu razvoda nakon četiri godine braka. Kako stvari stoje, ukoliko bi do toga došlo, razvod bi bio "težak" oko 460 miliona evra!

Prema glasinama koje su se pojavile, a koje su zabrinule njihove fanove, razvod je pokrenut 22. januara.

Amal i Džordž Kluni/ Foto: Tanjug/AP

Mediji su na temu navodnog razvoda koji je odjeknuo kao bomba preneli kako je Amal navodno pokupila blizance i otišla sa njima u kuću na Sardiniji kako bi "pobegla" od Klunija, a izvori su pričali da je nakon "razvoda" Džordž "bombardovao" telefon svoje supruge porukama kako želi da vidi decu, pisao je "Radar Online".

- Želeo je da zajedno uživaju na novom imanju, ali nakon žučne rasprave, Amal je otišla tamo sa Aleksandrom i Elom - tvrdio je izvor i dodao kako je rekla Džordžu da će, ukoliko dođe tamo, moći da spava samo u gostinjskoj sobi.

Amal i Džrordž Kluni/ Foto: Tanjug/AP

Međutim, izgleda da će se glasine ipak zadržati samo na glasinama, jer njih dvoje zapravo i dalje uživaju u ljubavi!

Naime, kako je objavio Hollywood Life, Amal i Džordž i dalje su u čvrstom braku, kao i 22. septembra 2014. godine kada su jedno drugom rekli "da".

Kako su preneli, u pitanju su dezinformacije, ali se ipak nijedna strana tim povodom još uvek nije zvanično oglasila.

VIDEO: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

(Telegraf.rs/hollywoodlife.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sax

    25. januar 2019 | 10:11

    Što kaže nas narod, o ukusima ne vredi raspravljati. Mogao je imati koju je hteo a on odabrao ovu čaplju. Nisam ljubitelj tog tipa žena kao što je Amal, Doris Dragović, Jovana Joksimović... Visoke, žgoljave, bez grudi, sa ogromnom izduženom glavom i uskim licem... Mada je naša Jovana najlepša od njih.

  • Zak

    24. januar 2019 | 19:06

    Nemigu da shvatim taj zakon da njoj pripada toliki novac a ona ga nije zaradila ok da joj pripadne deo od kada su u braku?

  • Duka

    24. januar 2019 | 17:20

    Pametna mala uzmi mu što više, kada se budala umislila da si u braku zbog njega a ne zbog imetka. BRAVO za Amal i sve mlade koji uđu u brak sa starkeljama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA