≫ 

Luna do detalja isplanirala seks sa Markom! Večeras će ga odvući u WC, a otkrila je i u kom momentu će to učiniti... (VIDEO)

- Već danima pokušavamo da se sakrijemo negde, da odemo u WC ili šta god, da imamo odnose, i mislim da će to večeras da se desi - rekla je Đoganijeva ushićeno

  • 77

Luna Đogani razgovarala je sa Drvetom mudrosti nakon igrarija sa Markom Miljkovićem u snegu, a odmah na početku priče rekla je da joj je danas baš lep dan i da je mnogo srećna.

- Raspoložena sam, ali ne izgledam raspoloženo, raspadam se! (smeh) Danas sam domaćica. Očistila sam kuću, sredila sam garderober, skuvala sam kafu, prvi put, svom dečku. Naučila sam da kuvam tursku kafu! (smeh) Sad idem malo da se sredim i tako... Super mi je dan! - pohvalila se Luna, a onda je ispričala kako ona vidi Markov i njen odnos.

- Svađamo se malo, to je normalno u vezi, pogotovo na početku kad nam treba malo vremena da se skontamo, da se upoznamo, da se nađe kompromis... Imali smo sukob juče, zasmetao mi je komentar koji je rekao. Nakon toga mi je Miki rekao da sam istripovala. Malo sam razmišljala o svemu, pričali smo sinoć lepo, obećali smo da ćemo pokušati da se ne svađamo više oko gluposti, jer nama je stvarno lepo kad smo zajedno. Mi kad smo sami, kad smo zajedno, nama je top! Toliko smo srećni, smejemo se, nema nikakve tenzije... Potrudiću se da prihvatim neke stvari i da gledam kakav je on prema meni - rekla je.

Luna Đogani pričala je o svom planu, dok je Marko spavao, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna je potom zamolila Drvo mudrosti da joj učini i pomogne joj kako bi priredila iznenađenje Savi Peroviću, a zauzvrat je morala da mu oda jednu tajnu. Đoganijeva je to i učinila, a tajna se tiče njenog plana da ima seks sa Markom.

- Sigurno ste čuli, Marko i ja još uvek nismo imali odnose, zato što pokušavamo da se ne vidi, da ne bude transparentno i ružno, da se ne priča o tome po kući. Već danima pokušavamo da se sakrijemo negde, da odemo u WC ili šta god, da imamo odnose, i mislim da će to večeras da se desi. Bio je plan za sinoć, ali smo uspeli da se posvađamo, ja sam odustala od toga, tako da... večeras planiram da ga odvučem tamo u WC! (smeh) - saopštila je Luna, dodavši da će to učiniti kad se niko ne bude nadao, kako Miljana Kulić i još nekoliko zadrugara ne bi prisluškivali.

Po Luninom planu akcija će "pasti" večeras, Printskrin: TV Pink

Priču o planu za seks sa Markom poslušajte na snimku ispod, od 5. minuta:

VIDEO: Luna priznala da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    24. januar 2019 | 18:58

    Ova devojka sve niže pada. Najaviti milionima gledalaca noćas seks u WC-u!Jadni Marko s kim si se spetljao!

  • Krlja

    24. januar 2019 | 19:54

    U WC....pa za bolje i nisi...

  • Lunatori

    24. januar 2019 | 20:40

    VOLIMO TE bas takvu kakva si. Divna, dobra, iskrena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA