Igra nerava Partizana i Norvežana: Nguen ipak čeka leto?

Norveški klub iz dana u dan menja cifru obeštećenja, crno-beli bez nervoze spremni da čekaju

  • 5

Ukoliko se nešto drastično ne promeni u narednih nekoliko dana, pre svega u razmišljanjima čelnika Stromsgodseta, velika je verovatnoća da Partizan “odložiti” angažovanje Tokmaka Nguena do letnjeg pralznog roka i potom ga uzeti kao slobodnog igrača na tržištu.

Razlog su prevelika mimoilaženja dva kluba u vezi sa visinom obeštećenja za vezistu, odnosno konstantne promene cifara u režiji Norvežana, koji na sve moguće načine pokušavaju da izvuku željenih 400.000 evra, saznaje Telegraf.

Partizan će morati da sačeka; Printscreen: Youtube/Jørn Kvamme

Iz Humske su minulih dana pribegli svim mogućim opcijama, posle početnih 150.000 evra i procenata od dalje prodaje, podigli su ponudu za Nguena – jednom, pa drugi put. Međutim, Norvežani su svaki put menjali “ploču” i postavljali nove prepreke ne bi li zadržali igrača ili izvukli još više novca. A, u poslednjem razgovoru izemđu dva kluba, Norvežani su poručili da je obeštećenje poraslo i da sada traže 600.000 za svog najboljeg fudbalera.

Problem takođe predstavlja i činjenica da Stromsgodset za Nguena ima još tri ili četiri ponude i da svi ti klubovi žele da isplate 400.000 evra, koliko norveški klub i potražuje za igrača. Ipak, planove im kvari sam vezista, koji se dogovorio sa crno-belima i ne želi ni da razmatra druge opcije, već sa agentom insistira da bude prodat klubu iz Humske ili će u suprotnom sačekati letnji prelazni rok i doći besplatno.

Ni crno-belima se ne žuri, jer su krilne pozicije sasvim dobro popunjene, čak i bez Marka Jankovića, koji se uskoro vraća na teren i biće spreman za prolečni deo sezone. Igra nerava će svakako potrajati do kraja prelaznog roka i sve opcije su i dalje otvorene, a ukoliko se ukaže i najmanja prilika da Stromsgodset popusti, Partizan je spreman da odreaguje. I, što je najvažnije, klub je u neprestanom kontaktu sa Nguenom, koji je već rekao svoje...

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA