≫ 

Prelepa Ruskinja ostavila je sve i prešla u islam da bi se udala za duplo starijeg kralja Malezije: Sada silazi sa trona, a ona ga zbog toga ostavlja (FOTO)

Dok jedni spekulišu da ona očekuje prvo dete, drugi prenose da je njihov brak zapao u nevolju

  • 13

Brak između odlazećeg kralja Malezije i ruske manekenke je zapao u krizu, tvrde ruski mediji, dok mladin otac ističe kako je u pitanju "glupost".

Oksana Voevodina (25) postala je senzacija kada je odlučila da pređe u islam i uda se za sultana Muhameda V od Kalentana (49) na raskošnoj ceremoniji u Moskvi u novembru prošle godine.

Spekuliše se da par očekuje svoje prvo dete nakon posete klinici u Nemačkoj, međutim, ruski mediji prenose da je njihov brak u nevolji.

Oksana je bila Mis Moskve Foto: Instagram

Za sada nije bilo zvaničnih komentara o njihovom odnosu, ali je otac mlade, ruski ortopedski hirurg, Andrej Gorbatenko, demantovao pisanje medija.

- To je glupost! Ne čitam vesti na internetu, ali to bih znao prvi - istakao je on, piše Dejli mejl.

Ove spekulacije pojavile su se na dan kada je sultan Abdulah Ahmad Shah, obrazovan u Britaniji, imenovan za novog kralja Malezije, menjajući sultana Muhameda V, koji je neočekivano abdicirao nakon samo dve godine na tronu.

Venčali su se na raskošnoj ceremoniji Printskrin: Youtube, Profimedia/AFP

Izvori u nekoliko ruskih novina tvrde da je kraljevski brak u poteškoćama, pa čak i da se priprema dokumentacija za razvod.

Magazin o poznatim ličnostima Starhit tako citira neimenovani izvor koji tvrdi da su se odnosi između bivšeg kralja i ruske misice "pogoršali".

- Osećanja su se ohladila i oni su odlučili da stave tačku na brak koji je sklopljen pre dva meseca - rekao je izvor.

Oni su se venčali 22. novembra prošle godine, a nedugo zatim kralj je abdicirao. Ovaj šokantni potez mnogi su doveli u vezi sa njegovom kontroverznom ženidbom.

Sultan Muhamed V podneo je ostavku 6. januara kao 15. kralj Malezije, skraćujući svoj petogodišnji mandat u prvoj abdikaciji u istoriji zemlje.

VIDEO: Ruskinja i Srbin se zaljubili pa uzeli na kolektivnom venčanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bolje pametnu nego lijepu

    25. januar 2019 | 09:02

    pa manekeneke privlace samo pare, poznate su da im glava sluzi za ukas pa nije ni cudo da se neko, ko vodi drzavu, uz takvu osobu mora dosadjivat jer je manekenka nesposobna za bilo kakav tip posla osim poziranja (a to i nije bas posao)

  • Dusan

    25. januar 2019 | 07:19

    A sto ove nase su bolje...samo pare i kao vole ga ludo ha,ha,ha

  • Beogradjanin

    24. januar 2019 | 23:48

    Ona je neprimetna pored njega, koliko je dobar frajer! 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA