Ovi momci danima najstrašnije maltretiraju Pančevce: Iz čiste bahatosti buše gume komšijama, a sada su celu akciju snimile kamere (VIDEO)

U šetnjici usput jedan "mali" bezobrazluk, a ne košta njih nego ljude koji im ništa nisu skrivili

  • 15

Dva mladića ležerno šetaju Ulicom bratstva jedinstva u Pančevu. Hladna januarska noć, ruke u džepovima, imaju i zimske jakne i kape. Odjednom mladić bliži kući, čija kamera sve ovo snima vadi nešto iz džepa, ka belom automobilu i daju se u beg.

Ovu scenu snimila je kamera jedne Pančevke u naselju Vojlovica, a njena zaostavština je izbušena guma prednjeg levog točka porodičnog automobila. Pas koji sa njima prolazi, nije njihov, već se šeta po kraju i prati sve.

- Ovako se buše gume u Vojlovici. Postali smo gori od Divljeg Zapada. Guma ne može da se zakrpi. Naručila sam novu, a i ova je bila. Ne znam kako su ih roditelji tako vaspitali - prokomentarisala je ona.

Nadovezala se i njena komšinica:

- Neki momci su ispred moje kuće i kapije otvorili automobil mog gosta i hteli da uzmu akumulator u 19.30 sati. To je baš da ne poveruješ.

- U Bratstva jedinstva se dešava dosta često bušenje guma, obijanje auta, krađe po dvorištima, bacanje smeća ispred tuđe kuće. Za ove dve godine koliko sam ovde, svašta se dešavalo - prokomentarisala je još jedna žena.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    25. januar 2019 | 06:38

    Treba da se ljudi organizuju i dočekaju ove "hrabre" momke i objasne im neke stvari.

  • ....

    25. januar 2019 | 07:51

    Dobro ajde sta postizemo time sto govorimo kako su nevaspitani i kako ne mozemo da verujemo i te gluposti. Boli njih bas uvo za to. Treba bre za ovakve gluposti po 6 meseci robije ako su punoletni ako nisu roditelj 6 meseci i eto.

  • sax

    25. januar 2019 | 09:38

    Kad ga vidiš da buši gumu tvog šuta a gume si platio odvajajući od usta svoje dece ne preostaje ništa drugo nego da mu polomiš obe ruke i noge !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA