Prijatelji niškog repera teško povređenog u požaru sakupljaju pomoć za njega: Izgubio je majku i psa, ovo je jedino što mu je ostalo

Čoni je veliku popularnost stekao nesvakidašnjim muzičkim performansima

  • 1

Prijatelji Nišlije Gorana Ilića poznatijeg kao “Čoni” pokrenuli su humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći četrdesetogodišnjaku koji je u utorak teško povređen u požaru u svom stanu u ulici Milana Rakića 1.

U vatrenoj stihiji koju je izazvao neispravan produžni kabl, njegova sedamdesetšestogodišnja majka je smrtno stradala dok je Goran zadobio opekotine lica i disajnih organa koje ga životno ugrožavaju.

Dirnuti njegovom tragedijom, Goranovi prijatelji osnovali su Fejsbuk grupu “Pomoć za Gorana Ilića Čonija” koja već ima više od četiri stotine članova. Posredstvom društvene mreže apelovali su na ljude dobrog srca da mu obezbede odeću i druge životne potrepštine te da pomognu u renoviranju stana koji je potpuno uništen.

Jedan od dva psa koji su se nalazili u stanu u vreme požara je stradao dok su drugog Goranovi prijatelji zbrinuli u očekivanju da će ga vlasnik preuzeti čim izađe iz bolnice.

Prijatelji sakupljaju novac za Čonija, Printskrin: Facebook

Čoni je veliku popularnost stekao nesvakidašnjim muzičkim performansima objavljivanim na kanalu Jujtub na kojem ga prate obožavatelji. Svojim rep numerama čiji je i tekstopisac, Goran se bavi svakodnevnim problemima koji muče Nišlije, ali i temama koje su interesantne mladim ljudima.

Svi koji žele da pomognu Iliću mogu to učiniti uplatom na devizni račun 105002054128613594 devizni račun ili na dinarski 105000040251022253.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    25. januar 2019 | 08:40

    Eeeeee moja Srbijo... Lakse je da se da komentar i SMS za zadruge, parove i slicna s...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA