Beogradske elektrane spremne za nepovoljne vremenske prilike

Svih 38 toplotnih izvora snabdeveni su dovoljnim količinama svih vrsta energenata

  • 1
radijatori, grejanje, zimska grejna sezona, temperatura u stanu Foto: pixabay.com

Celokupan sistem daljinskog grejanja Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske elektrane" u potpunosti je spreman za nepovoljne nastupajuće vremenske prilike, a sve terenske i ekipe za hitne intervencije u stalnoj su pripravnosti i spremne su da u najkraćem mogućem roku reaguju kako bi eventualni, nepredviđeni nedostaci i poremećaji bili otklonjeni u maksimalno kratkom vremenskom periodu.

Svih 38 toplotnih izvora (14 velikih izvora - toplana i 24 blokovske kotlarnice), kao i tri eksterna toplotna izvora, od kojih JKP "Beogradske elektrane" preuzimaju toplotnu energiju, stabilno funkcionišu u dvadesetčetvoročasovnom režimu isporuke toplotne energije potrošačima i snabdeveni su dovoljnim količinama svih vrsta energenata.

Potsećamo, neprekidno, dvedesetčetvoročasovno grejanje potrošača ponovo je uspostavljeno 18. januara 2019. godine, od kada su spoljašnje, večernje i noćne temperature ispod nule i trajaće sve dok budu trajali nepovoljni vremenski uslovi. Od početka grejne sezone do danas, dvadesetčetvoročasovna isporuka toplotne energije trajala je 46 dana i noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    25. januar 2019 | 07:41

    Ne znam sta je cudno da ce grejati dok je "nevreme" ? Pa valjda je to normalno i osnovni posao i jedina svrha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA