Najnovije vesti
Zabava
SRBIJA JE BRUJALA O NJENOM SEKSU PRED KAMERAMA Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta radi

SRBIJA JE BRUJALA O NJENOM SEKSU PRED KAMERAMA Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta radi

Voditeljka, pevačica i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov poslednjih godina povukla se iz javnosti i posvetila porodici, te publika do skoro nije imala priliku da je vidi na malim ekranima.

Ena Popov Foto: Instagram / Instagram
Ena Popov
Foto: enapopov / Instagram

Ena se proslavila učešćem u prvoj sezoni "Velikog brata" 2006. godine, gde je bila u vezi sa Markom Miljkovićem, koji se sada u "Zadruzi" zabavlja sa Lunom Đogani. Čitava nacija tada je brujala o seksu Ene i Marka pod jorganom, budući da su oni bili prvi rijaliti par koji se upustio u akciju pred kamerama. Učešće u "Velikom bratu" donelo joj je veliku popularnost i pomoglo joj da otpočne voditeljsku, ali i pevačku karijeru.

Ena se oprobala u različitim TV formatima, između ostalog i kao voditeljka "Zvezda Granda", a snimila je i nekoliko numera za "Grand". U to vreme, jedna njena koleginica našla se u centru porno skandala, a o kome se radi i čime se ta pevačica danas bavi pročitajte OVDE. Ena se nakon rođenja prve ćerke Rije, koju je na svet donela 2015. godine, povukla iz javnosti.

Foto: Zvezde granda / youtube

Ona se u potpunosti posvetila porodičnom životu, ali i privatnom biznisu - kreiranju kupaćih kostima. Godine 2017. sa partnerom Nenadom Čankom dobila je i drugu ćerku, kojoj su dali ime Mila. Krajem prošle godine Ena je odlučila da se vrati javnom poslu i zajedno sa koleginicama Ksenijom Jovanović i Marinom Buljovčić počela je da vodi emisiju "Mustre", na RTV Vojvodina.

Foto: Instagram / Instagram

Pored toga nije zapostavila svoj drugi posao, pa se nedavno pohvalila da je svoje kupaće kostime počela da prodaje i u Americi, a još Eninih novijih fotografija pogledajte u galeriji.

BONUS VIDEO: Ena Popov o porodici