Ekonomija

OTVOREN INFO PULT NA NIŠKOM AERODROMU: Sve informacije o Nišu na jednom mestu

U zgradi putničkog terminala niškog aerodroma, nakon dužeg odlaganja, otvoren je profesionlni info-pult Turističke organizacije Niš. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

“Putnici koji slete na niški aerodrom, moći će, da dobiju sve informacije o smeštajnim kapacitetima, istorijsko-arheološkim objektima i lokalitetima, muzejima, planiranim kulturnim, zabavnim i sportskim događajima u toku svog boravka u Nišu, ugostiteljskim objektima”, izjavio je direktor TON-a Uroš Parlić.

Sve servisne informacije, kao što su linije i red vožnje gradskog prevoza, saobraćajna konekcija sa poznatim banjskim i planinskim centrima, biće dostupne pristiglim putnicima i posetiocima Niša, kažu u TON-u i dodaju da će zainteresovani, moći da kupe i neki od suvenira, koji oslikavaju duh našeg grada i ovog dela Srbije.

“Za putnike koji nikada nisu bili u Nišu informacije koje ovde dobiju mogu da budu jako značajni”, dodao je Uroš Parlić. “Svi zuristi će dobiti i mapu grada i sve će to u ovom trenutku biti besplatno. Turistička organizacija grada je prošle, a to nastavljamo i ove godine, radila na promociji Niša u svim onim zemljama i gradovima za koje imamo direktne letove iz Niša. To smo nedavno uradili u Beču i Bratislavi, a sada ćemo to uraditi i u Sofiji i u Istanbulu”, dodao je Parlić.

Info pult TON-a će raditi šest dana u nedelji, jer je jedan dan bez letova, u periodu kada ima putnika bez obzira da li je to jutarnji ili večernji termin.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com