≫ 

Prosinečki mora na treću operaciju!

U kratkom vremenskom periodu Veliki Žuti ponovo će morati "pod nož"

  • 2

Selektor Bosne i Hercegovine i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki ovih dana će u Sarajevu biti po treći put operisan. 

Kako prenosi Dnevni avaz, završni hirurški zahvat će biti obaveljen 15. februara i trajaće oko sat vremena.

Da podsetimo, Prosinečki se po povratku iz Las Palmasa, gde je reprezentacija BiH 18. novembra 2018. igrala prijateljsku utakmicu protiv Španije, požalio na bolove u stomaku, a četiri dana kasnije je primljen u bolnicu.

Dan kasnije Prosinečki je operisan zbog problema sa divertikulumom tankog creva. Operacija je trajala četiri sata i obavio je doktor Jusuf Šabanović. Drugi, kraći operativni zahvat obavljen je 1. decembra 2018. godine.

- Osećam se odlično, odmorio sam se i oporavio. Planirao sam ovih dana da dođem u Sarajevo, međutim, znam da su predsednik Begić i generalni Džemidžić na putu, pa sam dolazak malo prolongirao. Nameravam i da posetim doktora Šabanovića jer je ostalo da uradim još jedan, više korektivni zahvat, ali razmišljam da to bude tek posle utakmice s Grčkom - potvrdio je za Avaz Prosinečki.

VIDEO: Husref Musemić o Prosinečkom i Zvezdinom čuvenom porazu u finalu Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA