Basta kod Mihe! Plus Lijanko i Edera

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.01.19. | 13:02

Tri pojačanja za srpskog trenera u Bolonji

Samo dan pošto je preuzeo funkciju trenera Bolonje i nasledio smenjenog Filipa Inzagija, Siniša Mihajlović je dobio od kluba tri pojačanja. Dva na kojima je on insistirao i treće na kojem je Bolonja radila danima.

Iz Lacija na pozajmicu stiže Dušan Basta kojeg je Bolonja želela i pre Mihajlovićevog dolaska jer ima velike probleme na poziciji desnog beka. Pominjala se i pozajmica Spinacole iz Juentusa, ali je na kraju dogovoren Basta.
Basta može da ide u Bolonu, a Alesandro Murđa ide u SPAL na pozajmicu”, rekao je jutros Lacijev sportski direktor Igli Tare.

Izabrane vesti

Za sada je sigurno da će Basta igrati na poazjmici do kraja sezone, a Srbin traži klauzulu po kojoj će mu se ugovor u Bolonji produžiti na još godinu dana u slučaju opstanka u Seriji A. Oko toga se jo oregoivara,m ali nema dileme da će Srbin biti prvo Mihajlovićevo pojačanje na Dal’Ari.

A drugo i treće stižu iz Mihinog bivšeg kluba Torina. Na njegovo insistiranje, Bolonja je dogovorila pozjamice brazilskog štopera Lijanka Vojnovića i italijanskog veziste Simonea Edere. Miha je skinuo Lijanka ispred nosa SPAL-u koji je danima pregovarao oko Brazilca. Edera je njegov đak iz Torina koji kod Macarija više nema bitnu ulogu i odlazaka u Bolonju će mu biti od koristi.


tagovi

Lijanko VojnovićZimski prelazni rok 2019Dušan BastaSiniša MihajlovićSimone Edera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara