Vesti

0

Sutra oblačno, ponegde sneg i kiša

Autor: VV

Izvor: Beta

Sutra oblačno, ponegde sneg i kiša

Izvor: Foto: Pixabay.com

Vetar će slab do umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do jedan, a najviša dnevna od dva do sedam stepeni Celzijusa. Tokom noći se predviđa delimično razvedravanje.

U Beogradu će ujutro biti ponegde magla, a tokom dana oblačno i veći deo dana suvo, posle podne slaba kiša, susnežica i sneg.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko tri stepena Celzijusa. Tokom noći se predviđa delimično razvedravanje.

U Srbiji će na narednih sedam dana biti umereno i potpuno oblačno i osetno toplije. Do nedelje će biti vetrovito i uglavnom suvo sa umerenim i jakim, u košavskom području i na planinama i olujnim južnim i jugoistočnim vetrom uz naglo topljenje snega i u planinskim predelima.

U nedelju posle podne na severu, zapadu i jugozapadu, a od ponedeljka i u ostalim krajevima biće mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom uz manji postepeni pad temperature.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

 

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 31. januar 2019:

Nepovolјna biometeorološka situacija doprineće pojačanju tegoba kod hroničnih bolesnika i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje astmatičarima tokom prepodnevnih sati. Pospanost i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR