Volej Ovusua za remi Brđana

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.01.19. | 18:38

Čukarički remizirao sa poljskim Gornjikom – 1:1

U drugoj proveri na pripremama na Kipru fudbaleri Čukaričkog su igrali nerešeno sa poljskim Gornjikom – 1:1.

Poljaci su poveli posle greške odbrane Čukaričkog, već u osmom minutu. Puškarić je vratio loptu ka golmanu Nemanji Stevanoviću, koji je uhvatio u ruke, po mišljenju sudije bio je to indirektan udarac, sa sedam metara. Posle kratkog dodavanja, Angulo je raspalio po lopti, a ona je prošla kroz „šumu nogu“ i završila u mreži Brđana – 0:1.

Izabrane vesti

Izjednačenje je usledilo u 30. minutu, Docić je odlično centrirao iskosa sa leve strane, Šapić je dobio vazdušni duel sa dvojicom odbrambenih igrača Gornjika, vratio je loptu ka ivici šesnaesterca, a na nju je natrčao Ovusu, koji je zahvatio volej i postigao prelep gol.

Čukarički je igrao u sastavu: N. Stevanović, M. Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavac, Kiso, Docić, Aleksić, Ovusu, Kajević, Mudrinski. Drugo poluvreme: Belić, Kovač, Šarić, Stojanović, Tedić, Veličković, Vidosavljević, Đorđević, Luković, Zorić, Kopitović.

U nastavku priprema Brđani imaju još tri provere. U petak, 1. februara igraju protiv omladinaca moskovskog Spartaka, tri dana kasnije se sastaju sa Omonijom, a 8. februara igraju protiv Suduve.


tagovi

Samjuel Ovusu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara