≫ 

Krunić i Jorović razočarane: Nije ispalo kao što smo se nadale

Selektorka Fed kup tima već gleda napred

  • 0

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je posle poraza od Velike Britanije u borbi za popunu Svetske grupe B Fed kupa da ishod nije bio onakav kakvom se nadala. Savladala ju je Džoana Konta u tri seta 7:6, 3:6, 6:2.

- Nažalost, nije se završilo kako smo se nadale i želele. Dale smo sve od sebe, borile se do kraja i bolje od ovoga nismo mogle. Veoma mi je žao što nismo prošli grupu. Više sreće sledeći put. Nadam se da ćemo naredne godine biti spremnije- rekla je Krunić posle meča za plejof sa Britankama.

Zbog poraza žali i Ivana Jorović koja je rekla da je pružila maksimum, ali nije mogla do trijumfa. Nju je Kejti Boulter pobedila u dva seta 6:4, 6:3.

Svojim igračicama selektorka Fed kup tima Tatjana Ječmenica Jevtić ne zamera ništa.

- Ostavile su srce na terenu protiv vrlo jake ekipe, favorita. Pred nama je bio veliki zadatak. Ne mogu da budem nezadovoljna celom nedeljom. Imamo kvalitetan tim na koji možemo da računamo u narednom periodu - rekla je Ječmenica Jevtić. Naša teniska reprezentacija će se i sledeće godine boriti u prvoj grupi Evroafričke zone Fed kupa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA