Potvrda sa Malog Kalemegdana, ovo je spisak za KRK

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2019.
14:25
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je na zvaničnom sajtu spisak igrača koje će Milan Tomić povesti u Niš.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Ranije danas pojavila se informacija koja se ticala stranaca koje je Milan Tomić odbabrao u skladu sa propisima, a na zvaničnom sajtu Crvene zvezde mt:s potom je potvrđeno koji sve igrači putuju za Niš.

U Beogradu su ostali novajlija Kej Si Rivers, ali i visoki igrači Majkl Odžo i Mohamed Faje, dok su na put krenuli sledeći košarkaši:

Džo Reglend, Filip Čović, Marko Kešelj, Stratos Perperoglu, Dejan Davidovac, Nemanja Nenadić, Branko Lazić, Bili Beron, Ognjen Dobrić, Boriša Simanić, Dušan Ristić, Aleksa Radanov, Maik Cirbes i Lazar Vasić.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s svoju četvrtfinalnu utakmicu na Kupu Radivoja Koraća igraju u petak od 19 časova i 30 minuta protiv Dinamika.

Ukoliko prođu u polufinale crveno-beli će se sastati sa boljim iz meča Borac - Mega Bemaks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
poljskikupanjac
Wednesday, 13.02.2019
16:48

kej si u odlicnoj formi ali ne i za genija tomica

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.02.2019
16:46

Mene zanima ko je odluicio da je Kup koji donosi samo prestiz i nista vise, cak se i preko ABA lige gleda prednost domaceg terena u nokaut fazi KLS-a, a ne preko kupa, bitniji i vazniji od zdravlja ljudi?
Zasto se Kup uopste igra, kad je proglasena epidemija grpa u Nisu?
P.S: Za ove sto kukaju. Odzo nije dobio pasos, jer vec ima dva, Regland i Rivers takodje. Peperoglu i Cirbes su vec igrali za maticne zemlje, tako i da dobiju vodili bi se kao stranci, dok Beron i Faje nemaju patnije posla, nego u 30-tim godinama zivota da uzmu pasos koji im nikakvu svrhu ne donosi. Prvog ljudi nek se raspitaju, pa tek onda da kritikuju nekog.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
15:57

I da je Odzo dobio pasos, morali bi da zrtvuju dva stranca da bi Rivers isao...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 13.02.2019
15:49

Zasto je Markus Pejdz dobio pasos a Majkl Odzo koji je godinu dana duze u Srbiji od njega nije ?

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.02.2019
16:41

Zato sto Majkl Odzo ima vec dva pasosa (americki i nigerijski) i samim tim ne moze da dobije treci. Jel jasno sad?

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 13.02.2019
18:20

Jel i Faje ima dva pasosa takodje? Daj da ne se ne pravimo slepi, drzava cini sve da partizan na silu vrati u ekipe koje se bore za trofeje. Prodali ste veru za veceru, prodali ste Vujosevica, Todorica, Danilovica... Sve za novac. Postali ste istureno odeljenje vladajuce koalicije a mi sad placamo cenu jer to nismo zeleli da budemo. Videcemo sta ce pobediti na kraju, vas novac ili Covketov sistem. Videcemo...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
18:02

Zasto je Dilan Enis dobio pasos, a Lamin Dijara koji je sto godina duze od njega nije ni do dana danasnjeg? Zasto navijas za cz u fudbalu i odbojci, a u kosarci podrzavas fmp, u rukometu trecu seriju, a u vaterpolu veterane iz Zrenjanina?

avatar
Dario Bubic
Wednesday, 13.02.2019
17:43

nije dobio zbog jednog od podpredsednika kss koji ima uzasnu saradnju i sa real madridom pa samim tim ni kuzmic nije pusten na reprezentativna okupljanja. zbg dvostrukih arsina kk crvena zvezda je htjela da kup odigra iskljucivo sa domacim igracima. u tim je ubacen lazar vasic bek 2001 godiste