Đubre na rekama
Foto Alo/Nenad Vujanović
Đubre na rekama

Foto Alo/Nenad Vujanović

Đubre na rekama, Foto: Foto Alo/Nenad Vujanović

Samo je jedna osoba znala jezivu tajnu koju je Poljakinja Miroslava S. (37) krila punih 10 godina. Ona je u junu 2008. u mestu Berghajmu u Nemačkoj ubila supruga Petera J. (46) isekla ga na komade i bacila u reku. Posle višegodišnje istrage Miroslava je konačno uhapšena.

Pročitajte još:

Čovek koji je šetao pored reke Meze, u belgijskom gradu Ameu 19. jun 2008. ugledao je čudnu plavu kesu za đubre kako pluta po vodu. Pozvao je policiju koja je u njoj pronašla trup muškarca.

Na telu bez ruku i nogu, koje se raspadalo, bile su vidljive ubodne rane, kao i tetovaža na desnom ramenu: dva srca ukrašena trakama na kojima su pisala

dva imena: "Sabine i Peter".

Dva puta su se novinari poznate emisije "Aktncajhen XY", koja se emituje na nemačkom kanalu ZDF, između 2009. i 2018. imali prilog o ovom slučaju. Voditelj je molio sve koji prepoznaju žrtvu koja je imala ovu tetovažu da im se jave.

Preporučujemo još:

Posle druge emisije javio poznanik ubijenog. Trag je tada odveo policiju do njegove tadašnje supruge Miroslave S, koja se u međuvremenu preudala, uzela drugo prezime i živela je povučeno u Berghajmu.

Posle višečasovnog saslušavanja ona je priznala zločin, tvrdeći da je supruga ubila u samoodbrani. Pošto je ubila Petera J, zajedno sa poznanikom ga je isekla na komade i prenela u Belgiju gde su ga bacili u reku. Policija je uhapsila i njenog saučesnika u zločinu.