Sadija Todorovac
screenshoot/Youtube
Sadija Todorovac

screenshoot/Youtube

Sadija Todorovac, Foto: screenshoot/Youtube

Portal Avaz.ba objavio je ko je starica s video-snimka objavljenog na Jutjubu, na kojem se vidi višestruki ubica Edin Gačić kako se igra s jarićima dok razgovara sa starijom ženom u njenoj kući.

PROČITAJ JOŠ:

Policija je pretresla

Ona je Sadija Todorovac, 80-godišnja starica iz banjalučkog naselja Novoselija, u kojem je živio i ubica. Gačić je, kako se čuje na snimku, zahvalan Sadiji, jer mu je ona pomagala kada je izašao iz zatvora.

Edin Gačić

Printscreen

Edin Gačić, Foto: Printscreen

- Jeste, ja sam mu pomagala. Znam Edina od malih nogu. Bio je lep kao lutka. Otac mu je isto bio naočit. Znala sam mu i oca i mater. Sećam ga se kao malog. Gledali smo ga gladnog. Dala bih mu po deset maraka kada krene u grad. I kad imam. Nikad nije pravio probleme. Savetovala sam ga kako sam znala. Kada je izašao iz zatvora, govorila sam mu da ni sa kim nema posla i da se ukloni od ljudi. Uvek sam ga tako savetovala - ispričala je za „Avaz“ Sadija Todorovac.

PREPORUČUJEMO:

A posećivala ju je i policija, kako je potvrdila. Bili su joj policajci i pre dve večeri i napravili pretres.

- Napravili su rusvaj po kući. Sve su pregledali, čak i obore u kojima čuvam koze. I šumu koja se nalazi iza obora. Ne znam ja šta su tražili i koga su tražili, ali su bili. Sve su mi haljine pogužvali. Edin mi se nije javljao. Žao mi je ljudi koje je pobio. Žao mi je i njega - kazala je Sadija Todorovac.

Gačić, koji je 2017. boravio u Banjoj Luci nakon izlaska iz zatvora, a potom prodao imovinu i kupio kuću u Brđanima kod Konjica, kako kaže Todorovac, često je odlazio u grad.