Najnovije vesti
Sudbine
SAZNAJEMO Evo gde će biti održana komemoracija Šabanu Šauliću i kada je planirana

SAZNAJEMO Evo gde će biti održana komemoracija Šabanu Šauliću i kada je planirana

Kako nezvanično saznajemo, komemoracija Šabanu Šauliću bi trebalo da bude održana u petak u 11 časova u Skupštini grada.

"MOJ JEDINI DEDA..." Šabanov unuk napisao srceparajuće reči, a onda se odlučio na JEDAN POTEZ Foto: Petar Marković / RAS Srbija
"MOJ JEDINI DEDA..." Šabanov unuk napisao srceparajuće reči, a onda se odlučio na JEDAN POTEZ
Komemoracija Šabanu Šauliću
Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Komemoracija Šabanu Šauliću

- Porodica planira sahranu Šabanu Šauliću u pola dva na Novom Groblju u Aleji zaslužnih građana, a komemoracija bi trebalo da bude održana u 11 časova u Skupštini grada, u velikoj sali - ispričao je izvor blizak porodici Šabana Šaulića.

Ekipa "Blica" posetila je grobno mesto Nebojše Glogovca, pored kog je otvoreno novo grobno mesto, za koje se veruje da je namenjeno Šabanu Šauliću, a prema informacijama koje smo dobili na licu mesta postoji mogućnost da će pevač biti sahranjen u ponedeljak.

- Porodica želi da sahrana bude u petak, jer ne znaju koliko će moći da izdrže celu ovu agoniju. Ne zna se da li je teže porodici koja je ostala u Beogradu ili Saneli i Mihajlu koji su otišli u Nemačku - rekao je za "Blic" blizak prijatelj porodice Šaulić.

A Goran Jovanović, PR i prijatelj porodice Šaulić je za "Blic" ispričao da bi sahrana trebalo da bude u petak.

On je istakao i da će Šabanovo telo u toku sutrašnjeg dana biti dopremljeno u Beograd ukoliko sve bude teklo po planu.

- Sanela i MIhailo su sada u Hamburgu i čekaju sutrašnju Šabanovu obdukciju. U 14 časova oni će preuzeti telo iz tamošnjeg Instituta za sudsku medicinu i po pribavljanju potrebne dokumentacije već u toku podnevnih časova krenuće sa kovčegom na let za Beograd. Tako je planirano. Takođe, ukoliko sve bude proteklo kako očekujemo, sahrana Šabana Šauliće biće obavljena već u petak po podne u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju- rekao je Goran Jovanović za "Blic".