Tomić doneo dobre vesti pred Zadar!

Autor: Beta Beta
petak 08.03.2019.
14:08
Izvor: Beta

Važna utakmica za Zvezdu bez obzira na nedostatak rezultatskog imperativa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da njegov tim, iako nema rezultatski imperativ, u Zadar putuje s ambicijom da odigra dobar meč i istakao da će na raspolaganju imati kompletan tim.

"Iako nemamo rezultatski imperativ, idemo u Zadar s ambicijom da odigramo dobru utakmicu. Utakmica koju smo odigrali u prethodnom kolu (protiv Partizana) pokazala je da nas nikakve kalkulacije ne interesuju, pristupamo svakoj utakmici kao da je od rezultatskog značaja. Tako će biti i u Zadru", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde, koji su već obezbedili prvo mesto na tabeli, sutra gostuju u Zadru u 21. kolu ABA lige.

"Znamo da nas očekuje teška utakmica, u dobro poznatom ambijentu protiv dobre ekipe koja je pokazala veliki kvalitet protiv Budućnosti u Podgorici bez obzira na skraćeni roster", rekao je Tomić.

"Crveno-beli" će na tom meču biti kompletni jer se na parket vraća Ognjen Dobrić posle lakše povrede.

"Posle dužeg vremena ponovo imamo na raspolaganju kompletan sastav jer se Ognjen Dobrić vratio u trenažni proces", dodao je Tomić.

Prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac naveo je da će utakmica u Zadru biti prava prilika za njegov tim da uhvati ritam za najvažnije utakmice koje slede.

"Naravno, tu mislim na plej-of koji nije daleko. Imamo taj luksuz da ne moramo da razmišljamo o poziciji na tabeli, ali to ne menja činjenicu da ćemo takmičarski pristupiti utakmici u Zadru. Nismo ekipa koja kalkuliše, a to smo već pokazali. Idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu i pokušamo da ostvarimo još jednu pobedu", rekao je Davidovac.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Zadra na programu je u sutra od 17 sati u dvorani "Krešimir Ćosić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke