Sport

Ambiciozni Mladostaši

Čelnici Bokserskog kluba Mladost veruju da će taj sportski kolektiv, koji je na izbornoj skupštini krajem prošle godine dobio novo rukovodstvo, ove sezone beležiti dobre rezultate.

“U prvom kolu Lige Bokserskog saveza Šumadije u Vrnjačkoj Banji pobede su ostvarila dvojica naših mladih predstavnika, kadet Kabir Azemović i junior Almedin Nurović”, rekao je sportski direktor Mladosti Muamer Nailović.

“Trudićemo se da stvorimo što bolje uslove za boks, a od ljudi zaduženih za struku tražićemo da prošire bazu. Verujem da ćemo uskoro imati šampione, po kojima je Mladost bia prepoznatljiva u bivšoj državi”, dodao je član klupske Skupštine Zoran Knežević.

Trenerskom timu, u kojem su odavno Salih Đerlek i Idriz Hajrović, priključio se i Izet Lukač.

“Nisam zvanično nije trener u klubu, ali iz moralnih razloga stavio sam se na raspolaganje matičnom kolektivu i ustupio teren. Aktivirali smo mnogo mladih boraca. Neka nam se pridruže svi koji žele da treniraju boks”, kazao je Lukač.

Podršku klubu izrazio je i bokserski promoter Almin Kuč

“Tu sam na poziv prijatelja, spreman da podržim svaku sportsku priču. Želim da pomognem klubu u ambicioznom projektu”, naveo je Kuč.

M. Minić

Podeli