Mara Andrijašević
Facebook
Mara Andrijašević

Facebook

Mara Andrijašević, Foto: Facebook

Još jedan slučaj partnerskog nasilja u nizu potresao je region kada je devojka javno na Fejsbuku napisala kako je od sada već bivšeg momka dobila udarac čašom u lice, nakon čega joj je njegov otac javno rekao da će potplatiti svakog svedoka napada na nju, kao i da on neće videti dana zatvora.

Pročitajte još:

Mara Andrijašević, devojka iz Siska, pretrpela je ozbiljne povrede kada ju je njen bivši momak Dejan Sredić, kako je napisala, "za dobro jutro" udario staklenom čašom u čelo. Slike koje je okačila na Fejsbuku uz poduži status su veoma uznemirujuće i govore o tome koliko je nasilnik bio rešen da je trajno povredi.

Status vam prenosimo u celosti.

- Nek sva javnost zna. Da Dejan Sredić svojim curama ovako lupa staklenu čašu u čelo iz sve snage već za dobro jutro. Pitam se koja će ga nakon ovoga prihvatiti i biti sa njime? Da li je ljudski kad već nekome nanese takvu bol i nakaznost pomoći ili izmaknuti svoje du*e? E, pa, danas se na mojim vratima pojavio njegov otac koji mi je sam u lice saopštio da njegov sin pored hrpe svedoka nije to uradio i rekao da ima toliko novaca da ta njegova grešaka nikada neće biti sanirana i da svome sinu odobrava takvo ponašanje. Za te ljude je udarac čašom u glavu zdrav i kod njih je to kao dobar dan.

Kako vi, ljudi, gledate na to? Da sam ja njemu to uradila ja bih momentalno sela u zatvor minimum na pet godina,a on se šeta po slobodi sav srećan i ispija kafe i traži koga će još unakazati, jer u svojoj glavi nema kočnica. Nema nimalo ni ljudskosti ni morala. Novac je tim ljudima sredstvo odbrane a ja ću ostati unakažena do kraja svoga života zbog jednog Dejana Sredića. E, pa, hvala ti, Srediću, sigurna sam da ćeš zbog svojih postupaka doživotno ostati sam, pa nek ti tata i dalje traži sa kime ćeš leći u krevet...

Preporučujemo još:

Po meni ovo nije moja sramota, ja to nijednom čoveku ne bi uradila, nikada, a pogotovo slabijem od sebe, to ej tvoja sramota i drago mi je da svi to znaju, kad već nećeš na*ebati zbog hrpe izmeta (para) u kojima se kupate dok drugima nanosite bol i večnu štetu i pored svega imate obraza da se branite ucenama i da se smejete ljudima u lice. Jer, neko nema, a vi imate, ono što vas čini prokletim ljudima. E, pa, zato ima boga, ja ti neću vratiti istom merom, ali on hoće. To se zove božija kazna. Ta je za tebe najslađa - napisala je ona u svom Fejsbuk statusu.