VK PARTIZAN OPSTAO NA JADRANU: Crno-beli srušili Solaris

V.N.

30. 03. 2019. u 09:40

Vaterpolisti Partizana sinoć su u sjajnoj atmosferi pred skoro punim tribinama na Banjici ubedljivo savladali Solaris 13:9 (3:0, 3:1, 6:5, 1:3), pa će i naredne sezone igrati u elitnoj grupi Regionalne lige

ВК ПАРТИЗАН ОПСТАО НА ЈАДРАНУ: Црно-бели срушили Соларис

Foto: N.Paraušić

VATERPOLISTI Partizana sinoć su u sjajnoj atmosferi pred skoro punim tribinama na Banjici ubedljivo savladali Solaris 13:9 (3:0, 3:1, 6:5, 1:3), pa će i naredne sezone igrati u elitnoj grupi Regionalne lige.

Crno-beli su u drugom meču baraža za opstanak (u prvom je u Šibeniku bilo 9:9), od samog starta krenuli silovito i već posle prve četvrtine poveli sa 3:0. Izabranici trenera Stefana Ćirića nastavili su u istom ritmu, odbrana, na čelu sa sjajnim golmanom Bulajićem, bila je na visokom nivou, razlika u korist našeg tima stalno je rasla i bilo je jasno da gosti nemaju šta da traže u crno-belom hramu vaterpola.

Istina, Šibenčani su iskoristili blago opuštanje Partizana u poslednjoj četvrtini, koju su rešili u svoju korist, ali to je bilo dovoljno samo da ublaže poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Radonjić sa četiri gola, po dva su postigli Petar Kasum i Alekandar Andrejević, a po jedan Arsenije Mitrović, Aleksa Nešić, Petar Tomić, Petar Smiljević i Aleksandar Radanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije