TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Muškarca pokosio automobil

S.V.

31. 03. 2019. u 11:31

Poginuo muškarac na auto-putu ka nišu kod Bubanj potoka

ТЕЖАК УДЕС КОД БУБАЊ ПОТОКА: Мушкарца покосио аутомобил

Foto TPrintskrin

u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9.30 na auto-putu Beograd-Niš, kod Bubanj potoka, poginuo je muškarac. Prema nezvaničnim informacijama, on je u toku vožnje u smeru ka Nišu primetio da njegov automobil nije u redu, pa je stao i izašao da proveri šta se dešava.



Tada je na njega naletelo drugo putničko vozilo i usmrtilo ga. Hitna pomoć je brzo došla na mesto udesa, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog čoveka.

Dok je trajao policijski uviđaj, na ovom delu auto-puta stvorila se velika gužva.


— vsoskic (@vsoskic) March 31, 2019


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Gradimir Radivojević

31.03.2019. 12:05

Jedna sugestija povodom ove nesreće, pre tri nedelje na isto mestu sam naišao vozilom i kao da je neki predmet namerno bačen, i oštetio sam vozilo sa donje strane .

Pedja

31.03.2019. 12:09

Vozači su navikli da stanu gde im padne na pamet. Zakoči i stane u jednosmernoj ulici, nema razmišljanja osim o svojjim potrebama.

Mila

31.03.2019. 17:21

Na nizbrdu zaustavne trake nema...U slučaju samo preke potrebe zaustaviti vozilo postaviti trougao propisno i skloniti se iza ograde...Veliki broj ljudi na autoputu vozi i gleda u telefon ili drema ili jednostavno ne pazi jer misli da je autoput siguran...upravo suprotno... i ove predmete koje spominje prethodnik nije nemoguće videti što onih koji sami spadaju sa raznih krševa a što i pojedinci namerno bace.

Prof

01.04.2019. 08:48

Na istom mestu prosle nedelje, dakle na nizbrdici posle krivine prosle nedelje parkiran kombi ford transit bele boje, ali u traci za prestizanje. Heeej, verovali ili ne! Trougao 15m iza i sva cetri u traci za prestizanje,drugar jedva skrenuo u srednju traku da se ne zakucamo.