Poginuo na autoputu dok je proveravao kvar na automobilu

Jedan muškarac je poginuo, a dve osobe su povređene u udesu koji se danas oko 9:30 časova dogodio na autoputu Beograd–Niš kod Bubanj potoka, kod mokroluškog brda.
Kako RTS nezvanično saznaje, muškarac je tokom vožnje primetio da nešto nije u redu sa automobilom pa je izašao da proveri šta se dešava. U tom trenutku na njega je naleteo drugi automobil. Muškarac je ostao na mestu mrtav. Za sada se ne zna da li se nalazio u zaustavnoj ili desnoj traci.
 
"Jedna osoba poginula je u sudaru, naši lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Druge dve su prevezene u Urgentni centar", rekli su za "Blic" u Hitnoj pomoći.
 
U Urgentnom centru su potvrdili da su kod njih primljene dve osobe iz ove saobraćajne nezgode.
 
"Dve ženske osobe su primljene i one su trenutno van životne opasnosti", rekli su za "Blic" u Urgentnom centru.
 
Uviđaj je završen. 
 
Iz "Puteva Srbije" saopštili su da se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.
 
  • danak neznanju

    31.03.2019 15:39
    Mi nemamo znanja o režimu vožnje na auto putu. Brzine velike, gledaš u retrovizor više nego ispred sebe, posebno kad se zaustavljaš.
  • danak neznanju

    31.03.2019 15:36
    Mi nemamo potrebna znanja za ponašanje na autoputu , gde se saobračaj odvija velikom brzinom i ima svoja pravila vožnje. Jedno je da više gledaš retrovizor nego ispred.
  • Novosadista

    31.03.2019 13:57
    Zaustavna traka
    Da je u zaustavnoj, ne bi se tuda odvijao saobraćaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.