31. mart  2019. 19.12  →  20.16 | Izvor: Tanjug, RTV

Poraz Partizana u Kruševcu na debiju Miloševića

KRUŠEVAC -

Fudbaleri Partizana poraženi su danas od Napretka u Kruševcu 1:0 (1:0) u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

 

Crno-beli su na debiju novog trenera Sava Miloševića upisali četvrti uzastopni poraz i prepustili Čukaričkom treću poziciju.

Jedini gol za Kruševljane postigao je Ivan Đorić u 18. minutu.

U prvom poluvremenu Napretku je neopravdano poništen pogodak Ibrajima Ndiajea, dok je u nastavku golman domaćih Nikola Petrović odbranio penal Rikardu Mendešu.

Voždovac je posle preokreta savladao Zemun 3:1. Juče je Zvezda bila bolja od Mačve 2:1, dok je Vojvodina posle 4 meseca upisala pobedu. Novosađani su kao gosti savladali Dinamo iz Vranja 3:1. U preostalim mečevima, pobede domaćina. Spartak je pobedio lučansku Mladost 1:0, Čukarički je sa 2:0 savladao Radnik. Istim rezultatom, Radnički je pobedio Rad, dok je Proleter sa 3:0 bio bolji od Bačke.

Na tabeli, Zvezda ima 7 bodova više od Radničkog. Treći je Čukarički, sa 2 boda više od Partizana. Lučanska Mladost je peta, na mestima koje takođe vode u plej-of su Napredak, Proleter i Radnik. Vojvodina je deveta, sa bodom više od Spartaka, a dva od Mačve. Slede Voždovac, Bačka i Rad, dok su na začelju Dinamo iz Vranja i Zemun.

Milošević: Dug put; Kosanović: Sudije greše namerno

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević posle debitantskog poraza, izjavio je da ekipu čega dug put do cilja.

"Dug i težak put je pred nama. Bio sam svestan šta nas čeka kad sam dolazio. Dosta detalja je potrebno popraviti. Ove utakmice koje su nam preostale će nam pomoći da napravimo detaljnu analizu", rekao je Milošević za Arenu sport.

Trener Kruševljana Milorad Kosanović bio je zadovoljan igrom i pobedom, ali je žestoko ljut na sudije koje su poništile čist gol Ibrahkma Ndiajea.

"Cela država vidi da sudije greše, greše namerno, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi,", poručio je Kosanović.

Tagovi