Vesti

0

Jeremić na protestu u Vrbasu: Vučić ubrzano gubi podršku naroda

Autor: MIM

Izvor: Beta

Jeremić na protestu u Vrbasu: Vučić ubrzano gubi podršku naroda

Izvor: Foto: print screen

"Ivo Andrić je jednom prilikom je rekao da 'dođe tako nekad vreme kada pametni ućute, budale progovore, a fukara se obogati'. U Beogradu će 13. aprila pametni progovoriti, a budale će zaćutati i fukara koja se obogatila morati da vrati svaki dinar koji je otela od naroda", rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da Vučić ubrzano gubi podršku naroda, a da je sve više onih koji se ne boje da kažu da žude za slobodom i demokratijom.

"Uz Vučića će na kraju ostati samo njegov brat, Toni Bler i Gerhard Šreder, Vulin i Jutka. Uz njega će ostati Željko Mitrović, a na našoj strani slobodni ljudi Srbije i svi gradovi u kojima građani protestuju. Dođite i uverite se 13. aprila", rekao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je Vojvodina "najplodniji komad zemlje" na potezu od Severnog mora do Mediterana, i da ima kapacitet da prehrani pola Evrope.

"U Vojvodinu se zbog njene kulture i njenog bogatstva uvek dolazilo, vekovima. Ovo je prvi put da se iz Vojvodine, i to masovno, odlazi. Mi se borimo za to da kada se u Srbiji kaže 'farma' čoveku prvo padne napamet Vojvodina, a ne Pink i Željko Mitrović", rekao je Jeremić.

Jeremić je rekao da se Vučiću ne sme dopustiti da se u ime države i naroda trajno odrekne Kosova i Metohije, jer tu neće biti kraj.

"Onda će mu, da bi spasao glavu, tražiti još. Prvo da pusti migrante, pa da se odrekne Republike Srpske, pa da uđe u NATO. Zahtevima neće biti kraja, a on će ih u borbi za goli opstanak sve ispunjavati. Moramo mu zato stati na put, dok ne bude kasno", naveo je Jeremić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR