Jokić posle poraza: Nisu odigrali nešto posebno, mogu oni mnogo bolje

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.19. | 14:04

Sada je 1:1 u seriji između Denvera i Portlanda

Denver je noćas izgubio prednost domaćeg parketa, Trejblejzersi su dobili s 97:90, a ni Nikola Jokić nije pomogao Nagetsima da odbrane svoj teren.

Ipak, srpski košarkaš je posle utakmice istakao da nije impresioniran onim što je njegov protivnik pokazao noćas.
"Nisu igrali drugačije, bili su agresivni kao tim, kao grupa. To nije promenilo naš način igre, energija nam je bila nekako loša. To kažem a imali smo mnogo ofanzivnih skokova. Tako da je bila dobra utakmica za nas. Oni iskreno nisu odigrali nešto posebno dobro. Mogu oni mnogo bolje od ovoga da igraju. Nekako uvrnuta utakmica i čudan dan", rekao je Jokić posle meča. 

Izabrane vesti

Trener Denvera, Makle Meloun je imao reči hvale za Torija Krejga, momka koji je igrao 20 minuta i za to vreme imao sedam poena i sedam skokova.
"Tori Kreg je heroj ove utakmice. Taj momak ima mu..., ima čvrstinu. Išao bih u rat sa njim kada god treba. Taj klinac ne želi da mi dozvoljava da ga držim van terena. Vrati se u teren odmah ima skok i pogodio je trojku. Imali smo neke dobre stvari danas, ali to što nismo pogađali trojke kroz četiri četvrtine nas je koštalo", rekao je Meloun.

Na njemu i Jokiću je da sada pronađu način kako da izađu na kraj sa Portlandom u narednim mečevima.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara