BALOTELIJEVA PODRŠKA ZA MESIJA I RONALDA: Kritike su besmislene

Novosti online

08. 05. 2019. u 21:32

Mesi je vanzemaljac, uprkos lošem meču i porazu, a Rnaldo je i dalje najbolji igrač na planeti, uprkos tome što nije igrao u polufinalu - smatra Italijan

БАЛОТЕЛИЈЕВА ПОДРШКА ЗА МЕСИЈА И РОНАЛДА: Критике су бесмислене

Lionel Mesi foto: AP

Poslednji put kada je finale Lige šampiona odigrano bez Kristijana Ronalda ili Lionela Mesija bilo je 2013. godine, kada su se na “Vembliju” sastali Bajern i Borusija Dortmund.

S obzirom na to da će se Liverpul boriti za trofej najelitnijeg evropskog takmičenja protiv boljeg iz duela između Ajaksa i Totenhema, jasno je da nećemo gledati ni Portugalca ni Argentinca, ali Mario Baloteli ističe da je svaka kritika na njihov račun potpuna besmislica.

- Mesi je vanzemaljac, uprkos lošem meču i porazu. Ronaldo je i dalje najbolji igrač na planeti, uprkos tome što nije igrao u polufinalu. Sve drugo je besmisleno. Ne možete reći ništa protiv njih dvojice zbog propuštene šanse ili poraza, to bi bilo ludo - napisao je Baloteli na društvenoj mreži Instagram.

I pored eliminacije iz Lige šampiona, Mesi je najbolji strelac takmičenja ove sezone, sa 12 golova, dok je Ronaldo upisao šest pogodaka i dve asistencije. Obojica fudbalera su već osigurala titule u nacionalnim šampionatima, pošto se i BArselona i Juventus nalaze na čelu tabela.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Шатор

08.05.2019. 21:55

Боље би му било да више тренира а мање прича.